КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Зацікавлений у розвитку свого міста та бажаєш долучитися до реалізації реальних змін? 

Зацікавлений у розвитку свого міста та бажаєш долучитися до реалізації реальних змін? 

03/05/2023Зацікавлений у розвитку свого міста та бажаєш долучитися до реалізації реальних змін? Зацікавлений у розвитку свого міста та бажаєш долучитися до реалізації реальних змін? 

#Vcentrі HUB — це новий формат комунікації між владою, громадою та бізнесом! 

Vcentrі HUB — не тільки приміщення для проведення заходів громадськими організаціями чи благодійними фондами, а й плідна робота команди #Vcentri що наповнює громадський простір сенсами та ініціативами.

Спектр заходів, що проходять у стінах Хабів, охоплює людей різних вікових категорій, професій та стилів життя! Але їх об’єднує одне – бажання саморозвитку.

Для молоді, дорослих та дітей проводять різноманітні майстер-класи, творчі вечори, розмовні клуби з української та іноземних мов, тренінги з тактичної медицини, лекції з фінансової грамотності, маркетингу, діджиталу, медіаграмотності та багато іншого, цікавого та актуального.

Для найстарших відвідувачів організовані Курси з цифрової грамотності, де слухачі отримують навички користування комп’ютерами, смартфонами та різними застосунками.

 Представники ОСББ , ОСНів та інститутів громадянського суспільства навчаються та спілкуються на семінарах, воркшопах, зборах.

Дорогі друзі, з нетерпінням чекаємо вас і ваші чудові ідеї! Лише разом ми зробимо Київ ще кращим! 

Vcentri Hub: Шевченківський
(вул. Володимирська, 51 Б)
093 389 44 57; 

Vcentri Hub: Оболонь
(пр-т. Оболонський, 22 А)
067 508 10 49;

Vcentri Hub: Голосіїв
(вул. Велика Китаївська, 83)
093 549 69 85.